Borstel benodigdheden en diversen.

 

Capturine All Clean.

 

Capturine® All-Clean is uitsluitend een allesreiniger en geen geurverwijderaar.voor geurverwijdering dient u Capturine® Pets-Bio-Cleaning te gebruiken.  

Capturine® All-Clean is een geconcentreerde allesreiniger die wij speciaal gemaakt hebben om naast onze microbiologische reiniging en geurbestrijding producten te gebruiken. U hoeft dus geen chemische allesreiniger meer te gebruiken.   

 

Toepassingen:  

Bijzonder geschikt voor schoonhouden van vloeren, meubels, keukens, badkamers en alle noodzakelijke schoonmaak werkzaamheden in en rondom het huis. 

 

Gebruiksaanwijzing: 

Bij sterke vervuiling: onverdund aanbrengen, inwrijven en dan afvegen. Bij dagelijkse schoonmaak: voeg ca.100 Ml. toe aan een halve emmer lauw - warm water. Maximale mengverhouding 1:50 Tevens te gebruiken met hoge drukreinigers en andere automatische schoonmaakapparatuur. 

Voordelen:

Uitstekend te gebruiken naast Capturine®-Pets-Bio-Cleaning, en Capturine®-Home omdat deze allesreiniger de werkzame bacteriën in bovenstaande producten niet dood.Capturine® All-Clean is100% biologisch afbreekbaar, Ph neutraal, droogt streeploos op en heeft eveneens een aangename geur die langdurig aanwezig blijft. 

 
Capturine All Clean Starterpakket:
 

Bestaande uit 500 ml Capturine®-Allclean Concentraat,en een 500 ml. flesje met sproeier . Met dit concentraat kunt u 10 x de sproeifles vullen. 

Prijs per set € 15.50

 

Capturine All Clean 1 liter.

Capturine® All-Clean is uitsluitend een allesreiniger en geen geurverwijderaar.voor geurverwijdering dient u Capturine® Pets-Bio-Cleaning te gebruiken. Capturine® All-Clean is een geconcentreerde allesreiniger. 

Prijs per fles € 13.95

 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Capturine Pets Bio-Cleaning

Capturine Pets Bio-Cleaning is een biologisch schoonmaakmiddel dat ervoor zorgt dat onaangename geuren van organische aard verdwijnen. Het schoonmaakmiddel bevat natuurlijke bacteriën die urine omzetten in onschadelijke stoffen. Dit zorgt voor een effectieve reiniging zonder ammoniakgeur.

Detergent zorgt voor een reinigende werking

Etherische olie zorgt voor verfrissing

Onschadelijk voor mens, dier en milieu

Geschikt voor: kooien, kattenbakken, kennels, bekleding, tapijt, laminaat en buitenshuis.

Het starterspakket bestaat uit een lege spuitfles van 500 ml met sproeier en een fles 500 ml Capturine Pets Bio-Cleaning concentraat.

Gebruik:

U kunt Pets Bio-Cleaning verdunnen met water tot 10 procent (1: 10). Indien mogelijk het schoonmaakmiddel laten intrekken en opdrogen. Binnenshuis kunt u eenvoudig met een schoonmaakdoek de behandelde plek droog maken.

Let op: Niet gebruiken in combinatie met chloorhoudende – en chemische middelen.

 

Capturine® Pets-Bio-Cleaning- Starterspaket.

 
Het schoonmaakmiddel bevat natuurlijke bacteriën die urine omzetten in onschadelijke stoffen. Dit zorgt voor een effectieve reiniging zonder ammoniakgeur. Inhoud 500 ML.
 

Prijs per set € 15.00.

 
 

Capturine® Pets-Bio-Cleaning- Concentraat 1 Liter.

 

Prijs per fles € 15.00.